Opvang voor uw kind wanneer u dat nodig heeft

Naschoolse opvang

Wij bieden opvang aan alle scholen van Houten. De NSO van De Beun Kinderopvang bestaat uit vier groepen:

  1. NSO 1: 4 tot 6 jaar op locatie De Beun, Achterom 64 (max. 20 kinderen met twee pedagogisch medewerkers)
  2. NSO 2: 6 tot 8 jaar op locatie De Beun, Achterom 64 (max. 20 kinderen met twee pedagogisch medewerkers)
  3. NSO De Velduil 8-: 4 tot 8 jaar op locatie De Velduil, Korenmolen 2 (max. 20/22 kinderen met twee pedagogisch medewerkers)
  4. NSO De Velduil 8+: 8 tot 12 jaar op locatie De Velduil, Korenmolen 2 (max. 30 kinderen met drie pedagogisch medewerkers )

Wij hebben op NSO De Velduil maximaal 50 kindplaatsen. 

Kinderen in de leeftijd van vier tot acht jaar worden door een pedagogisch medewerker van De Beun Kinderopvang opgehaald. De scholen in de buurt worden lopend opgehaald. De rest van de scholen worden met de auto opgehaald. De kinderen zijn te allen tijde verzekerd. Zowel onderweg van school naar De Beun als bij de opvang zelf.

 

Wij hebben eigen taxibusjes tot onze beschikking waarmee kinderen gehaald worden. Vanaf 8 jaar mogen de kinderen in principe zelfstandig met de fiets naar De Beun Kinderopvang komen. Uiteraard kijken wij hierbij naar de zelfstandigheid en ontwikkeling van uw kind. Dit zullen wij met u bespreken.

 

Voor de kinderen van 8 jaar en ouder biedt De Beun Kinderopvang zelfstandigheidscontracten. Hierin kunnen ouder(s) stapsgewijs de zelfstandigheid van hun kind(eren) uitbreiden door bijvoorbeeld toestemming te geven om een kind zelfstandig naar huis te laten gaan. Tussen vijf en zes uur worden de kinderen door de ouder(s) gehaald.

 

Een middag naschoolse opvang

 

Wij zien de naschoolse opvang als een vrijetijdsbesteding in een vertrouwde, zoveel mogelijk huiselijke omgeving. Dit betekent dat de kinderen bij binnenkomst in de naschoolse opvang ruimtes rondom tafels worden ontvangen met een beker water of lauwe kinderthee en een gezonde sandwich. Er is op dat moment aandacht voor de afgelopen schooldag en tijd voor een praatje.

 

Daarna verspreiden de kinderen zich over de diverse speelplekken. De kinderen bepalen zelf wat zij gaan doen en met wie. Er worden activiteitenprogramma’s aangeboden. Echter de keuze voor deelname is geheel vrij. Rond half 5 krijgen de kinderen vers fruit en nog een beker water/thee.

 

Wij werken op de naschoolse opvang met een zo breed mogelijk aanbod van workshops, activiteiten en sporten voor de verschillende leeftijdsgroepen op de NSO. Samen met de pedagogisch medewerkers worden deze workshops opgezet. Ook huren wij specialisten in, bijvoorbeeld wanneer er een dansworkshop gegeven wordt.

 

De workshops worden van schoolvakantie tot schoolvakantie gepland. Tijdens de schoolvakanties zelf zijn er aparte programma’s met activiteiten die worden samengesteld. Voor sommige workshops moet u uw kind opgeven i.v.m. inkopen van materialen. Bij andere workshops is dit niet nodig. Deze workshops verschillen van creatieve, sportieve en educatieve workshops.

 

Een kleine greep uit het aanbod onze workshops;
– Ruimtevaart
– Mad science
– Telekids musicalschool
– Judolessen
– Skate lessen
– Sport en spel
– Creatief kokkerellen
– Film maken
– Vogelhuisje timmeren
– Schrijfdans
– Sieraden maken

 

Vragen?

 

Heeft u vragen over onze naschoolse opvang, dan kunt u contact met ons opnemen : info@debeunkinderopvang.nl of 030-7651000.

 

Direct aanmelden:

U kunt uw kind inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.
 
Aanmelden dagopvang »
Aanmelden naschoolse opvang »

Persoonlijke rondleiding?

U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar! Mail ons uw gegevens en wij nemen contact met u op:

info@debeunkinderopvang.nl