In goede handen

Een fijne plek voor uw baby

 

Bij De Beun Kinderopvang vangen wij al meer dan 30 jaar met veel liefde en toewijding in een vertrouwde omgeving kinderen vanaf 10 weken op.

 

Wij bieden kinderen een veilige basis waarin ze de wereld kunnen ontdekken en plezier beleven. Wij stimuleren kinderen in hun ontwikkeling en geven aan onze kinderopvang zodanig vorm dat kinderen opgroeien tot zelfstandige, veerkrachtige, vaardige en vooral gelukkige individuen!

 

Voor onze allerkleinste staat rust en regelmaat centraal. Het is belangrijk dat kinderen zich op hun gemak en thuis voelen. Door nadrukkelijk aandacht te besteden aan het wennen ontstaat een sfeer van veiligheid en geborgenheid. Op deze manier wordt er rustig een band opgebouwd tussen pedagogisch medewerker en uw kind. Het wennen voor u en uw baby zal voor de definitieve startdatum plaatsvinden. Als het bijna zover is dat uw baby bij ons komt, ontvangen wij u voor een koffieochtend en worden de wenafspraken gemaakt. Wij nemen hier de tijd voor.

 

Wie zorgt er voor mijn baby?

Op onze babygroepen, de Kabouters en de Vissenkom, worden per dag maximaal 12 kinderen van 10 weken tot 2 jaar opgevangen. Zij worden per dag door vier vaste pedagogisch medewerkers verzorgd. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Sommige zijn al bijna 25 jaar bij ons in dienst.  Zij verzorgen uw kind in het eigen ritme van thuis. Deze wordt nauwkeurig met u besproken tijdens de intake en bij veranderingen in het ritme. De babygroep heeft een eigen binnen- en buitenruimte. De kinderen slapen in hun eigen bedje in één van de drie aangrenzende slaapkamers.

 

Wat neem ik mee naar de opvang?

  • Flesvoedingen: deze kunt u afgepast in een bakje meenemen en bij uw kind in het mandje doen
  • Borstvoedingen: deze dienen koel meegenomen te worden en worden bij ons in de koelkast gezet
  • Een vertrouwde knuffel en eventueel een speentje
  • Eventueel een slaapzakje
  • Een extra stel kleertjes die in het mandje kunnen blijven

Wij verzorgen verder alle voedingen, fruit, brood, warme maaltijd, drinken, luiers, luierdoekjes, verzorgingsmiddelen, etc.

 

Meer weten over onze opvang?

Wij heten u van harte welkom tijdens een persoonlijke rondleiding om u verder te informeren.

Direct aanmelden:

U kunt uw kind inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.
 
Aanmelden dagopvang »
Aanmelden naschoolse opvang »

Persoonlijke rondleiding?

U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar! Mail ons uw gegevens en wij nemen contact met u op:

info@debeunkinderopvang.nl